Luumupaistos

Hyödynnä syksyn hedelmäsatoa ja tee luumuista jälkiruoaksi herkullinen paistos.

noin 6 annosta

45 minuuttia

Arviot (113 kpl)

Ainekset

1 1/2 litraa (750 g) luumuja
3/4 dl Dansukker Fariinisokeria
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Taikina
3 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
3/4 dl Dansukker Taloussokeria
125 g voita tai margariinia paloina
1 kananmuna
1 dl maitoa

Koristeluun
1 rkl Dansukker Tomusokeria
1 maustemitallinen kanelia

Ohjeet

Huuhtele ja puolita luumut, poista kivet. Pane luumut uunivuokaan pyöreä puoli alaspäin. Sekoita fariini- ja vaniljasokeri keskenään ja ripottele seos luumujen päälle. Sekoita kulhossa vehnäjauhot, leivinjauhe ja sokeri. Lisää rasva ja sekoita käsin murumaiseksi taikinaksi. Lisää taikinaan muna ja maito ja sekoita tasaiseksi. Levitä taikina nokareina luumujen päälle. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 30 minuuttia. Sekoita tomusokeri ja kaneli keskenään ja sirottele paistoksen päälle tarjolle tuotaessa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.