Ainekset
4 hapanta omenaa
50 g voita tai margariinia
2 rkl Dansukker Fariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
50 g mantelirouhetta
4–8 palaa tummaa tai maitosuklaata
4–8 vaahtokarkkia
Ohjeet
Pese omenat ja poista siemenkodat. Sekoita keskenään rasva, fariinisokeri, vaniljasokeri ja mantelirouhe. Täytä omenat seoksella ja kääri ne folioon. Kypsennä grillissä keskilämmöllä kuvun alla. Avaa lähes valmiit nyytit ja nosta pinnalle suklaalastuja ja vaahtokarkkeja. Anna olla hetki grillin lämmössä, kunnes karamellit sulavat.
Tarjoa sellaisenaan tai vaniljajäätelön kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.