Ainekset
1 sipuli
2 tuoretta mangoa
1 punainen chilipaprika
3 valkosipulinkynttä
1 rkl hienonnettua tuoretta inkivääriä
1 kanelitanko tai 2 tl Dansukker Kanelisokeria
1 tähtianis
½ dl viinietikkaa
1 dl vettä
½ pkt (n. 150 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Kuori ja hienonna sipuli. Kuori kypsät mangot ja leikkaa pieniksi kuutioiksi. Hienonna chilipaprika, valkosipulinkynnet ja inkivääri.
Laita ne kasariin. Mittaa joukkoon kanelitanko tai kanelisokeri, tähtianis, viinietikka ja vesi. Kiehauta.
Lisää hillo-marmeladisokeri kiehuvaan seokseen koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia. Laita puhtaaseen lasipurkkiin ja säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.