Mangopannacotta

Tee mangopannacotta shottilaseihin, saat 16 suloista herkkuannosta juhliin tai brunssille.

noin 16 pientä annosta

5 minuuttia + 2 tuntia

Arviot (443 kpl)

Ainekset

5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 dl mangososetta (100 %)
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden limetin raastettu kuori

Koristeluun esimerkiksi
noin 2 dl mangososetta
mangokuutioita, tuoretta minttua

Ohjeet

Sekoita ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Kaada shottilaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia. Koristele ennen tarjoilua.

Vinkki!
Tee mangosose soseuttamalla pakastemangokuutioita tai käytä valmista sosetta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.