Mangopannacotta

Tee mangopannacotta shottilaseihin, saat 16 suloista herkkuannosta juhliin tai brunssille.

noin 16 pientä annosta

5 minuuttia + 2 tuntia

Arviot (434 kpl)

Ainekset

5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 dl mangososetta (100 %)
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden limetin raastettu kuori

Koristeluun esimerkiksi
noin 2 dl mangososetta
mangokuutioita, tuoretta minttua

Ohjeet

Sekoita ainekset kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Kaada shottilaseihin ja anna hyytyä jääkaapissa pari tuntia. Koristele ennen tarjoilua.

Vinkki!
Tee mangosose soseuttamalla pakastemangokuutioita tai käytä valmista sosetta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!