Ainekset
Pohja
4 munaa
3 dl Dansukker Luomuruokosokeria
2 dl grahamjauhoja
2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl rypsiöljyä
1 1/2 dl kookosmaitoa tai maitoa
3–4 raparperin vartta viipaleina
1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Pinnalle
4 dl maitoa
1 1/2 dl Dansukker Tomusokeria
1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 1/2 rkl perunajauhoja
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
(pinkkiä elintarvikeväriä)
tuoreita mansikoita
Ohjeet
Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet, öljy ja kookosmaito. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Ripottele pinnalle raparperiviipaleet ja sokeri. Paista 225 asteessa noin 15 minuuttia tai kunnes pinta on kauniin värinen.
Mittaa kasariin muut aineet paitsi vaniljasokeri. Kiehauta koko ajan hämmennellen. Mausta valmis kastike vaniljasokerilla. Levitä lämmin kuorrute piiraan pinnalle. Koristele annokset tuoreilla mansikoilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!