Ainekset
nippu vihreää parsaa
vettä
1 tl suolaa
1 tl Dansukker Fariini- tai Tummaa Muscovadosokeria
1 tl sitruunamehua
Salaatti
keitetyt, jäähdytetyt parsat
roomansalaatin lehtiä
viinisuolaheinän lehtiä
5 dl mansikoita tai vadelmia
Kastike
1⁄2 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
2 rkl valkoista balsamietikkaa
rosmariinin oksa
mustapippuria myllystä
merisuolaa myllystä
Ohjeet
1. Kuori parsat kevyesti. Mittaa vesi, suola, sokeri ja sitruunamehu laakeaan kasariin. Kiehauta vesi ja keitä parsoja viitisen minuuttia. Jäähdytä nopeasti kylmässä vedessä ja paloittele.
2. Kuumenna siirappi ja rosmariini. Jäähdytä ja lisää balsamietikka.
3. Huuhdo salaatit, puolita mansikat. Asettele kasvikset ja marjat vadille. Rouhi päälle suolaa ja pippuria ja valuta lopuksi jäähtynyttä kastiketta päälle.
Vinkki!
Voit tehdä myös tumman kastikkeen kiehauttamalla sen tummasta balsamicosta ja Dansukker Tummasta Muscovadosokerista.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.