Ainekset
Vaniljakreemi
6 rkl vaniljakreemijauhetta
2 dl kylmää vettä
Mansikkakerros
600 g mansikoita
1 dl mansikkasiirappia
Kermaseos
2 1/2 dl vispikermaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 rkl Dansukker Taloussokeria
100 g tuorejuustoa
Lisäksi
n. 250 g savoiardikeksejä
Koristeluun
mansikoita, syötäviä kukkia
Ohjeet
1. Sekoita vesi ja vaniljakreemijauhe tasaiseksi seokseksi. Nosta jääkaappiin siksi aikaa, kun valmistelet muut ainekset.
2. Halkaise suuret mansikat. Kaada mansikkasiirappi mansikoiden päälle.
3. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja mausta sokereilla. Lisää joukkoon tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi seokseksi.
4. Lisää sopivan tarjoilukulhon pohjalle (halk. n. 17 cm) ensin savoiardikeksejä. Levitä keksien pinnalle kerroksittain vaniljakreemiä, mansikka- ja kermaseosta. Toista kunnes viimeiseksi kerrokseksi jää kermaseos. Peitä kulho muovikelmulla ja nosta jääkaappiin tekeytymään ainakin muutamaksi tunniksi.
5. Koristele jälkiruoka juuri ennen tarjoilua tuorein marjoin ja syötävin kukkasin.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.