Ainekset
1 ¼ dl Dansukker Taloussokeria
100 g margariinia tai voita
100 g mantelilastuja
2 rkl kermaa
2 rkl vehnäjauhoja
1 rkl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Mittaa kaikki aineet kattilaan, kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Siirrä kattila liedeltä ja anna seoksen jäähtyä noin 15 minuuttia.
Annostele taikinaa 1 ½–2 ruokalusikallista per pitsi leivinpaperoidulle pellille, levitä taikina halkaisijaltaan 5–7 cm:n kokoon. Tee yhdelle pellille 2–4 pitsiä. Paista uunissa 175 asteessa 6–7 minuuttia, kunnes ne ovat pitsimäiseksi levinneitä ja kauniin värisiä.
Nosta vähän jäähtyneet pitsit lastalla ylösalaisin käännettyjen kulhojen päälle jäähtymään. Auta mantelipitsikulhon muotoutumista kevyesti sormin painellen.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!