Ainekset
4 munanvalkuaista
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
2 dl vispikermaa
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2–3 dl tuoreita pensasmustikoita ja vadelmia tai hedelmäpaloja
Pinnalle
marjoja
Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää vähän kerrallaan voimakkaasti vatkaten sokerit. Levitä taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200 asteessa noin 15 minuuttia. Kumoa marenkilevy varovasti leivinpaperille. Vaahdota kerma ja mausta sokereilla. Levitä vaahto marenkilevyn pintaan ja ripottele päälle marjoja. Kääri leivinpaperia apuna käyttäen rullalle. Koristele marjoilla ja siivilöi halutessasi pinnalle tomusokeria. Tarjoa heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.