Ainekset
400 g mustikoita, vadelmia tai karhunvatukoita
1 dl Dansukker Taloussokeria
4 keltuaista
1 1/2 dl maitoa
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
Koristeluun
100 g tummaa tai valkosuklaata
Ohjeet
1. Pane huuhdotut marjat kattilaan, lisää 1/2 dl sokeria ja keitä noin 3 minuuttia. Kaada seos tiheän siivilän läpi kulhoon (vain mehu käytetään).
2. Vatkaa keltuaiset ja loput sokerista vaahdoksi.
3. Kiehauta maito, kerma ja glukoosisiirappi. Vatkaa keltuais-sokeriseos maitoseokseen. Lisää joukkoon marjamehu. Siivilöi seos ja anna jäähtyä.
4. Jaa seos jäätelömuotteihin ja pakasta vähintään viisi tuntia.
5. Sulata suklaa vesihauteessa ja jäähdytä. Koristele jäätelöpuikot suklaalla ja anna jähmettyä pakastimessa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.