Marjamehujäät

Kesällä maistuu mehujää. Tässä reseptissä yhdistetään marjamehu ja tuoreet marjat.

6 kpl

PT1H

5 tuntia

Arviot (113 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl marjamehutiivistettä
1 dl vettä
2 rkl Dansukker Glukoosisiirappia
mansikoita, vadelmia, mustikoita tai muita marjoja

Ohjeet

Mittaa mehutiiviste, vesi ja glukoosisiirappi kulhoon ja sekoita tasaiseksi. Laita marjat jäätelömuotteihin ja kaada mehu päälle. Laita jäätelötikut paikalleen ja nosta pakastimeen muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Tee itse marjamehua, katso ohjeet!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.