Marjamocktail

Tee mansikoista tai muista kesän marjoista raikkaan kupliva marjamocktail. Koristele lasi kauniilla sokerireunuksella ja helppo alkoholiton tervetuliaismalja on valmis tarjoiltavaksi. Tässä kaksi reseptiä.

4 isoa lasillista

15 minuuttia

Arviot (7 kpl)

Ainekset

200 g tuoreita marjoja
1 dl tuoreita sitruunamelissan lehtiä
1 limetti
4 rkl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 plo (n. 400 ml) marjakombuchaa (esim. vadelma)
6–7 dl marjan makuista kivennäisvettä

Lisäksi
jäädytettyjä melonikuutioita ja/tai jääpaloja

Ohjeet

Puhdista marjat. Mittaa isoihin laseihin puolet marjoista ja puolet sitruunamelissasta. Lisää limetin mehu ja sokeri. Murskaa aineksia isolla lusikalla tai haarukalla lasien pohjalle ja sekoita. Lisää loput marjat ja jäädytetyt melonikuutiot. Täytä lasit marjakombuchalla ja kivennäisvedellä (juoma kuohuu runsaasti, joten lisää vähitellen). Koristele halutessasi marjoilla ja sitruunamelissalla ja nauti.

Vinkki!
Tee kaunis sokerireunus laseihin ennen kuin valmistat juoman.

1 limettilohko
Dansukker Siro erikoishienoa sokeria

Kaada sokeri pienelle lautaselle. Pyöräytä limettilohkolla reunat kosteiksi. Kasta sitten lasin reuna sokeriin ja anna kuivua.

 

Marjamocktail

200 g tuoreita marjoja
1 dl sitruunamelissan lehtiä
1 limetti
4 rkl vadelmaviinietikkaa
4 tl suomalaista Dansukker Taloussokeria
4 dl sitruunalimonadia (tai marjamehua)
8 dl marjan makuista kivennäisvettä
jäädytettyjä melonikuutioita ja/tai jääpaloja

Tee laseihin halutessasi kaunis sokerireunus ennen juoman valmistamista, ks. ohje yllä.

Puhdista marjat ja paloittele isoimmat. Lusikoi isoihin laseihin puolet marjoista ja puolet sitruunamelissasta. Lisää limetin mehu, etikka ja sokeri. Sekoita niin, että sokeri liukenee. Täytä lasit sitruunalimonadilla ja kivennäisvedellä. Lisää loput marjat, jäädytettyjä melonikuutioita ja jäitä. Viimeistele sitruunamelissalla.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Amerikkalainen juustokakku

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Fariinimarengit

Kaikkea hyvää kevään juhliin

Dansukker-sokereilla loihdit leivonnaisiin kuohkeutta ja uusia hienoja makuja. Katso inspiroivat reseptit kevään ja kesän juhliin!

Savulohikakku

Suolaista ja makeaa juhlapöytään

Olemme koonneet muutamia erilaisiin perhe- ja muihin juhliin sopivien makeiden ja suolaisten tarjottavien ohjeita. Valitse niistä mieluisat herkut omaa tilaisuuttasi varten.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.