Marjateemaljat

Tervetulomaljat marjateestä ja marjoista. Saat alkoholittoman version korvaamalla rosékuohuviinin kivennäisvedellä.

6 lasillista

10 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

1/2 litraa vettä
5 pussia mustikan- tai mustaherukanmakuista teetä
1 dl Dansukker Taloussokeria
3 dl mustikoita
12 vadelmaa
6 mansikkaa
jääpaloja
70 cl rosékuohuviiniä 

Ohjeet

Kiehauta vesi ja lisää teepussit. Anna hautua 5 minuuttia. Poista teepussit. Lisää sokeri ja sekoita, kunnes se on liuennut. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka. Annostele jääpalat suuriin laseihin ja kaada päälle tee. Jaa marjat laseihin. Kaada päälle viini ja tarjoile heti.

Vinkki!
Saat alkoholittoman version korvaamalla rosékuohuviinin kivennäisvedellä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Maustekakku

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Mallasleipä

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Jouluinen Rocky Road -piparifudge

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt fudget, kermatoffeet, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Brownie Mix purkissa

Ruokalahjaideat

Yllätä ystävä, hurmaa anoppi tai ilahduta naapuria itse tehdyllä ruokalahjalla! Hyviä ideoita ovat kahvikakut, leivät, hillot, mehut, kaakao-ainekset, makeiset, naposteltavat, keksit ja pikkuleipäainekset purkissa.

Granaattiomenalohi

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Lumiukon kuuma kylpy

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.