Ainekset
1/2 litraa vettä
5 pussia mustikan- tai mustaherukanmakuista teetä
1 dl Dansukker Taloussokeria
3 dl mustikoita
12 vadelmaa
6 mansikkaa
jääpaloja
70 cl rosékuohuviiniä
Ohjeet
Kiehauta vesi ja lisää teepussit. Anna hautua 5 minuuttia. Poista teepussit. Lisää sokeri ja sekoita, kunnes se on liuennut. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka. Annostele jääpalat suuriin laseihin ja kaada päälle tee. Jaa marjat laseihin. Kaada päälle viini ja tarjoile heti.
Vinkki!
Saat alkoholittoman version korvaamalla rosékuohuviinin kivennäisvedellä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.