Mascarpone-marjaherkku

Valmista tosi helppo ja herkullinen jälkiruoka aikuiseen makuun! Mascarpone-marjaherkku sopii niin jouluun kuin muihinkin juhliin.

4–5 lasillista

PT10M

15 minuuttia

Arviot (95 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Marjahilloke
2 dl marjoja (vadelmia, karhunvatukoita tai puolukoita)
1 rkl vettä
1/2 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Mascarponevaahto
2 keltuaista
1/2 dl Dansukker Tomusokeria
125 g mascarponea
1 rkl limoncelloa
3/4 dl kermaa
Koristeluun
marjoja

Ohjeet

1. Keitä marjahillokkeen aineksia kasarissa minuutin ajan. Kaada laseihin ja pane jääkaappiin odottamaan.

2. Vaahdota keltuaiset, sokeri ja mascarpone sileäksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon limoncello.

3. Vaahdota kerma ja kääntele se seokseen. Jaa mascarponevaahto hillokkeen päälle laseihin. Koristele marjoilla ja tarjoa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.