Mausteinen palapaisti

Karjalanpaistilihoista valmistettavaa mausteista palapaistia haudutetaan pitkään uunipadassa.

4 annosta

PT1H

5–7 tuntia

Arviot (19 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

3 rkl öljyä
700 g karjalanpaistilihaa
2 tl juustokuminaa
1 ½ tl suolaa
2 isoa sipulia lohkoina
1 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Fariinisokeria
500 g tomaattimurskaa
mustapippuria myllystä
tl paprikajauhetta
4 valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 punainen chilipaprika hienonnettuna
1 keltainen paprika paloina
1 punainen paprika paloina
vettä sen verran, että liha peittyy

Ohjeet

Ota liha huoneenlämpöön tunti ennen kypsennystä. Kuumenna öljy kattilassa tai isossa pannussa. Paista lihapalat kauttaaltaan. Lisää joukkoon muut ainekset ja kiehauta.

Laita ruoka pataan ja tarkista, että liha on nesteen alla. Kypsennä 100–150-asteisessa uunissa useita tunteja, kunnes liha on mureaa. Varaa kypsymiseen aikaa 5–7 tuntia. Lisää tarvittaessa vettä kypsymisen aikana.

Tarkista maku. Tarjoa riisin kanssa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.