Mehukeitto

Keitä kerralla isompi määrä mehukeittoa ja nauti sitä useampana päivänä sellaisenaan tai puuron kera. Käytä vaihdellen eri marjoja.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (226 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 1/2 l vettä
8 dl marjoja
1 1/2 dl Dansukker Taloussokeria
4–5 rkl perunajauhoja + 3/4 dl vettä

Ohjeet

Mittaa vesi ja marjat kattilaan yhdessä sokerin kanssa. Anna kiehua 10–15 minuuttia, kunnes maku ja väri marjoista on irronnut liemeen. Siivilöi marjat pois ja laita liemi kattilassa takaisin liedelle. Sekoita perunajauhot ja vesi keskenään. Lisää perunajauho-vesiseos ohuena nauhana höyryävään liemeen koko ajan sekoittaen. Anna keiton pulpahtaa. Nosta pois levyltä.

Tarjoa lämpimänä tai jäähdytettynä.

Vinkki!
Keitä kerralla isompi määrä mehukeittoa ja voit nauttia sitä useamman päivän ajan sellaisenaan tai vaikkapa vaniljaisen mannapuuron seurana. Käytä vaihdellen erilaisia marjoja.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.