Ainekset
2 l mustaherukoita
½ dl vettä, mikäli käytät tuoreita marjoja
500 g Dansukker Hillosokeria
1 tl kuivattua minttua
Ohjeet
Puhdista marjat ja laita ne kattilaan veden kanssa. Mikäli valmistat hillon pakastemarjoista, ei vettä tarvitse lisätä. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes muodostuu vesihöyryä.
Lisää hillosokeri koko ajan sekoittaen. Mausta mintulla. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja anna hillon kiehua 10–15 minuuttia välillä sekoittaen. Nosta kattila liedeltä ja anna jäähtyä noin puoli tuntia. Jos pinnalle on muodostunut vaahtoa, kuori se pois lusikalla.
Laita hillo kuumennettuihin lasipurkkeihin. Säilytä viileässä.
Vinkki!
Mausta hilloa erilaisilla yrteillä tai hedelmien kuoriraasteilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.