Ainekset
4 dl kuohukermaa*
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
10 mintunlehteä
Pinnalle
2 dl tuoreita marjoja
1 (luomu)limetin kuori ja mehu
4 rkl seljankukkamehutiivistettä
2 tl Dansukker Tomusokeria
Ohjeet
1. Sekoita kerma, vaniljasokeri, hyytelösokeri Multi ja minttu kattilassa, kuumenna ja anna kiehua puoli minuuttia. Siivilöi seos ja kaada pieniin hillopurkkeihin tai laseihin. Pane jääkaappiin hyytymään.
2. Huuhtele ja perkaa marjat. Sekoita joukkoon limettimehu ja kuoriraaste, seljankukkamehu sekä tomusokeri. Anna maustua ennen tarjoilua.
*Vinkki!
Mikäli haluat hieman pehmeämmän pannacottan, käytä 5 dl kuohukermaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.