Ainekset
4 dl vadelmia tai mansikoita, tuore tai pakaste
2 kananmunan keltuaista
1 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1/2 dl vettä
2 dl kuohukermaa
3/4 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
Ohjeet
Soseuta kohmeiset marjat. Kypsennä keltuaiset, tomusokeri ja vesi kuumavesihauteessa tai paksupohjaisessa kattilassa miedolla lämmöllä koko ajan vatkaten, kunnes seos on vaaleaa. Jäähdytä vatkaamalla.
Vaahdota kerma ja tomusokeri. Yhdistä keltuais- ja kermavaahto sekä marjasose keskenään ja kaada seos pakastimen kestävään vuokaan tai annosvuokiin. Jäädytä pakastimessa vähintään vuorokausi.
Ripottele tarjoiluvadille ohut kerros sokeria, se estää jäädykkeen liukumisen. Kastele vuoka nopeasti kuumaan veteen ja kumoa jäädyke tarjoilulautaselle. Koristele jäädyke marjoilla ja yrtinlehdillä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.