Mummin marjajäädyke

Jäädykkeet ovat helppotekoisia ja herkullisia jälkiruokia, jotka voidaan tehdä etukäteen pakastimeen.

6 annosta

20 minuuttia + jäätyminen

Arviot (148 kpl)

Ainekset

4 dl vadelmia tai mansikoita, tuore tai pakaste
2 kananmunan keltuaista
1 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1/2 dl vettä
2 dl kuohukermaa
3/4 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria

Ohjeet

Soseuta kohmeiset marjat. Kypsennä keltuaiset, tomusokeri ja vesi kuumavesihauteessa tai paksupohjaisessa kattilassa miedolla lämmöllä koko ajan vatkaten, kunnes seos on vaaleaa.  Jäähdytä vatkaamalla.

Vaahdota kerma ja tomusokeri. Yhdistä keltuais- ja kermavaahto sekä marjasose keskenään ja kaada seos pakastimen kestävään vuokaan tai annosvuokiin. Jäädytä pakastimessa vähintään vuorokausi.

Ripottele tarjoiluvadille ohut kerros sokeria, se estää jäädykkeen liukumisen. Kastele vuoka nopeasti kuumaan veteen ja kumoa jäädyke tarjoilulautaselle. Koristele jäädyke marjoilla ja yrtinlehdillä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.