Ainekset
2 1/2 kg punaherukoita
2 1/2 kg Dansukker Taloussokeria
1 rkl jauhettua kanelia
1 rkl jauhettua maustepippuria
1 rkl jauhettua mausteneilikkaa
2 dl etikkaa
Ohjeet
Huuhtele ja perkaa marjat. Keitä marjoja ja sokeria 15 minuuttia. Kuori vaahto. Lisää mausteet ja etikka ja anna kiehua hiljalleen puoli tuntia. Kuori vaahto huolellisesti. Kaada seos lämpimiin, hyvin pestyihin tölkkeihin. Sulje tölkit. Säilytä viileässä. Salaattiherukat säilyvät useita kuukausia.
Säilöessäsi huolehdi aina hyvästä hygieniasta, ja käytä puhtaita purkkeja, välineitä ja ottimia.
Salaattiherukat ovat hieman erilainen lisäke, jota voit tarjota chutneyn, hyytelön tai puolukkahillon sijasta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.