Ainekset
3 dl piimää
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 ½ dl perunajauhoja
2 tl ruokasoodaa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 luomuappelsiinin kuoriraaste
¾ dl rypsiöljyä tai 75 g sulatettua voita tai margariinia
Pinnalle
2,5 dl Dansukker Tomusokeria
0,5 dl kaakaojauhetta
2 ½ rkl kahvia, maitoa tai vettä
Ohjeet
Mittaa kulhoon piimä ja sokeri.
Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet, hyvin pestyn appelsiinin kuoriraaste ja rasva.
Jaa taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 15 minuuttia.
Valmista pinnalle halutessasi kuorrute:
Sekoita kaakaojauheen ja tomusokerin joukkoon kahvia, maitoa tai vettä, kunnes saat paksun, mutta levittyvän tahnan. Levitä tahna muffinien pinnalle. Tarjoa!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.