Muscovado-omenat

Tee helposti ja nopeasti jälkiruokaherkkua syksyn omenoista paistinpannussa.

4 annosta

10 minuuttia

Arviot (11 kpl)

Ainekset

2 isoa tai 4 pientä omenaa
2 rkl voita tai margariinia
1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 tl jauhettua kanelia
2 rkl konjakkia*
Tarjoiluun
kevyesti vatkattua kermaa tai ranskankermaa

Ohjeet

Kuori omenat, poista siemenkodat ja leikkaa lohkoiksi. Sulata rasva paistinpannulla. Lisää sokeri, kaneli ja konjakki. Paista omenalohkot pehmeiksi. Tarjoa heti kermavaahtonokareen kera.

* alkoholiton versio: korvaa konjakki omenatäysmehulla

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.