Ainekset
5 dl maitoa
50 g tuorehiivaa
2 ½ dl Dansukker Ruokokidesokeria
½ tl suolaa
2 rkl kardemummaa
2 kananmunaa
200 g voisulaa
n. 1 kg vehnäjauhoja
Voiteluun
1 kananmuna
2 rkl vettä
Täyte
8 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 rkl vehnäjauhoja
150 g voita
Ohjeet
Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Sekoita hiiva, sokeri, suola, kardemumma ja kananmunat joukkoon. Alusta lähes kaikki jauhot joukkoon. Lisää voisula. Tarkista taikinan paksuus, lisää tarvittaessa jauhoja. Anna taikinan kohota n. 1/2 tuntia lämpimässä paikassa.
Leivo taikinasta pullia, anna kohota leivinpaperin päällä noin tunti lämpimässä paikassa.
Voitele pullat muna-vesiseoksella.
Leikkaa saksilla pullien päälle lovet, paina voinokare pullien sisään. Sekoita vehnäjauhot ja muscovadosokeri ja lusikoi seos voin päälle. Paista 200 °C 10–15 min.
Resepti: Keittiömestari Teemu Aura
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.