Ainekset
4 naudan entrecôtepihviä
suolaa, mustapippuria
Glaseerauskastike
1 ½ dl punaviiniä
3 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
2 rkl balsamietikkaa
1 rkl voita
ripaus suolaa
Ohjeet
Laita kastikkeen ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen, kunnes jäljellä on noin kolmasosa. Kastikkeen pitää olla kiiltävää ja lähes siirapin paksuista.
Mausta entrecôtepihvit suolalla ja pippurilla. Grillaa tai paista kuumalla pannulla niihin hyvä väri. Anna pihvien vetäytyä muutama minuutti. Sivele pintaan reilusti glaseerauskastiketta.
Resepti: Keittiömestari Teemu Aura
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.