Ainekset
100 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 1/4 dl maitoa
4 1/2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Voiteluun
munaa
Pinnalle
Dansukker Ruokokidesokeria
Ohjeet
Vatkaa sokeri ja rasva kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muut aineet. Anna taikinan levätä jääkaapissa vähintään 30 minuuttia.
Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Jaa taikina 4 osaan ja pyörittele tangoiksi. Laita ne leivinpaperoidulle pellille ja voitele munalla. Sirottele päälle ruokokidesokeria. Paista uunin keskiosassa noin 15 minuuttia.
Leikkaa tangot viistosti paloiksi. Alenna lämpö 150 asteeseen ja pane korppupelti uuniin vielä 15 minuutiksi. Kuivaa korppuja 3–4 tuntia 75 asteessa uuninluukku hieman raollaan.
Muscovadosokeri voi olla hieman kokkareista taikinassa mutta se vain antaa lisämakua korpuille.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!