Ainekset
2 ½–3 l mustaherukanlehtiä
2 ½–3 l kiehuvaa vettä
25 g sitruunahappoa
3 dl Dansukker Taloussokeria
Ohjeet
Huuhtele mustaherukanlehdet juoksevan veden alla ja laita suureen kattilaan tai muuhun astiaan. Kaada päälle kiehuva vesi ja anna jäähtyä.
Lisää sitruunahappo ja anna seistä suojattuna seuraavaan päivään.
Poista herukanlehdet ja siivilöi juoma.
Laita neste kattilaan ja lisää sokeri. Kiehauta.
Kaada juoma kuumennettuihin pulloihin.
Tarjoa vedellä tai kivennäisvedellä laimennettuna.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.