Ainekset
1 l mustaherukoita
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Kaurakuorrute
100 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 dl kaurahiutaleita
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Lisäksi
vaniljajäätelöä tai vaniljavaahtoa
Ohjeet
Sekoita mustaherukat ja sokerit keskenään uunivuokaan.
Vatkaa kuorrutteen ainekset tasaiseksi seokseksi ja levitä marjojen päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia tai kunnes paistos on kuumentunut.
Tarjoa lämmin jälkiruoka jäätelön tai vaniljavaahdon kanssa.
Vinkki!
Valmista paistos yhteen isoon tai useampaan annosvuokaan.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.