Mustaherukkahyytelö Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla

Hillosokerin tai Hillo-marmeladisokerin käyttö lyhentää mehuhyytelön keittoaikaa.

15 minuuttia

Arviot (561 kpl)

Ainekset

1 litra puolikypsistä mustaherukoista keitettyä mehua
800–1000 g Dansukker Hillosokeria TAI
2 pkt (à 330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Mittaa mehu kattilaan ja sekoita siihen Hillosokeri tai Hillo-marmeladisokeri. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä hiljalleen silloin tällöin varovasti sekoittaen noin 10 minuuttia. Tee hyytelökoe*. Kuori vaahto. Purkita kuumennettuihin lasipurkkeihin. Säilytä viileässä, avattuna kylmässä.

* Hyytelökoe: Ota ruokalusikallinen keitosta kylmälle lautaselle ja jäähdytä nopeasti jääkaapissa tai pakastimessa. Vedä lusikalla hyytelön keskelle vako. Jos vako ei umpeudu, hyytelö on valmista. Muussa tapauksessa jatka keittämistä ja toista testi.

Huom!
Hillosokerin tai Hillo-marmeladisokerin käyttö hyytelön valmistamisessa lyhentää hyytelön keittoaikaa. Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla valmistettu herukkahyytelö ei ole aivan yhtä sileä ja kirkas kuin valmistettaessa hyytelö Taloussokerilla. Herukkahyytelö onnistuu paremmin keitetystä kuin höyrymehusta.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.