Ainekset
1 l pakastemarjoja
1-1,5 dl Dansukker Taloussokeria
2-3 dl vettä
Ohjeet
1. Sulata jäiset marjat. Soseuta sosemyllyllä. Jos soseutat monitoimikoneella tai sauvasekoittimella ja haluat sileää nektaria, painele marjasose vielä siivilän läpi.
2. Lisää sokeri ja vesi.
3. Tarjoile nektari sellaisenaan tai valmista kerralla isompi erä, kiehauta ja pullota.
4. Herkullista nektaria saat yhdistelemällä eri marjoja, esimerkiksi punaherukkaa ja vadelmaa, mustikkaa ja mansikkaa tai mustaherukkaa ja vadelmaa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.