Ainekset
2 munanvalkuaista
1 ½ dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
300 g mustaherukoita, soseutettuna
2 rkl tuoretta minttua hienonnettuna
Ohjeet
Vaahdota valkuaiset valkoiseksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon sokerit. Soseuta mustaherukat sauvasekoittimella ja sekoita vaahdon joukkoon yhdessä hienonnetun mintun kanssa. Laita pakastimeen vähintään yön yli. Vatkaa seosta alussa muutaman kerran puolen tunnin välein. Lusikoi sorbetti jälkiruokakulhoihin ja tarjoa hieman pehmenneenä jälkiruoaksi.
Vinkki!
Voit halutessasi korvata osan mustaherukoista esimerkiksi miedommilla vadelmilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.