Ainekset
6 dl kuohukermaa
100 g valkosuklaata
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Marinoidut mustikat
3 dl mustikoita
3 rkl mustikkalikööriä
3 tl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Marenki
2 munanvalkuaista
1 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
Mittaa kuohukerma ja paloiteltu valkosuklaa kattilaan. Hämmennä miedolla lämmöllä, kunnes suklaa sulaa. Kiehauta. Lisää hyytelösokeri Multi ja hämmennä vielä noin puoli minuuttia. Mausta vaniljasokerilla.
Jaa liemi annoskulhoihin ja nosta kylmään muutamaksi tunniksi. Laita mustikat marinoitumaan pannacotan hyytymisen ajaksi. Sekoita mustikat, mustikkalikööri ja sokeri. Nosta kylmään.
Jaa marinoituneet mustikat hyytyneen pannacotan päälle.
Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää vähitellen joukkoon sokeri koko ajan voimakkaasti vatkaten. Jaa marenkiseos annosten päälle ja polta pintaan hieman väriä kaasupolttimella.
Mikäli et halua käyttää reseptissä alkoholia, voit korvata sen esimerkiksi sitrusmehulla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.