Mustikkapullahillo

Mustikkapullahillossa on kaikki parhaat pullamausteet ja taikinaisen täyteläinen maku, jonka salaisuus on Vaalea Luomusiirappi. Kokeile itse!

noin 5 dl hilloa

45 min

Arviot (50 kpl)

Ainekset

2 dl vettä
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 tl jauhettua kardemummaa
1 kanelitanko
1 vaniljatanko
500 g mustikoita
3 dl Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Mittaa kattilaan vesi, siirappi, kardemumma, kanelitanko sekä vaniljatanko halkaistuna (kaavi siemenet seokseen veitsen lappeella). Kiehauta ja keitä, niin että maustelientä on jäljellä noin 1 dl. Lisää mustikat kattilaan. Kiehauta ja lisää hillosokeri hyvin sekoittaen. Keitä kevyesti poreillen noin 10 minuuttia. Anna hillon jäähtyä noin 15 minuuttia, poista kaneli- ja vaniljatanko ja kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Helppo omenapiirakka

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?