Ainekset
150 g voita
1 dl Dansukker Fariinisokeria
¾ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ dl vettä
7 dl kaurahiutaleita
3 rkl rusinoita
3 rkl kuivattuja puolukoita tai karpaloita
3 rkl pähkinöitä rouhittuna, esim. manteleita
3 rkl seesaminsiemeniä
Ohjeet
1. Kiehauta kattilassa voi, fariinisokeri, siirappi ja vesi. Sekoita, kunnes rasva on täysin sulanut. Sekoita kulhossa kuivat myslin ainekset.
2. Sekoita joukkoon rasvaseos. Levitä mysliseos leivinpaperoituun noin 20 x 30 cm kokoiseen matalaan uunivuokaan ja painele seos tasaiseksi ja tiiviiksi levyksi.
3. Paista 150-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia tai, kunnes pinta on kauniin ruskea. Anna levyn jäähtyä ja kovettua seuraavaan päivään. Leikkaa annospaloiksi ja säilytä viileässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.