Nektari

Viinimarjoista ja muista marjoista tehty nektari pakastetaan ja laimennetaan vedellä ennen tarjoilua.

40 minuuttia

Arviot (87 kpl)

Ainekset

1/2 l mustaherukoita tai mustikoita
1/2 l punaherukoita tai vadelmia
1 - 1 1/2 dl Dansukker Taloussokeria

Ohjeet

Soseuta marjat sosemyllyllä. Näin saat heti sileää, siemenetöntä nektaria.
Voit myös soseuttaa marjat monitoimikoneella, sauvasekoittimella tai lihamyllyllä. Jos haluat sileää, siemenetöntä nektaria, painele marjasose vielä siivilän läpi.
Lisää joukkoon sokeri. Pakasta nektari muovirasioihin tai muovipusseihin. Laimenna nektari vedellä maun mukaan ennen tarjoilua.
Voit pakastaa nektaria myös jääpalapusseihin tai -rasioihin. Nektarijääpala lasissa on kaunis ja raikas lisä mehuissa ja muissa juomissa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.