Nektariinipiirakka

Tällä ohjeella teet tuoreista hedelmistä helpon nektariinipiirakan tai persikkapiirakan vaikkapa jälkiruoaksi. Voit tehdä piiraan myös tuorejuustotäytteellä.

8 annosta

1 tunti

Arviot (0 kpl)

Ainekset

Pohja
150 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 kananmuna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita

Pinnalle
4–5 tuoretta nektariinia tai persikkaa
3/4 dl Dansukker Hillosokeria

(200 g tuorejuustoa
1 kananmuna
1/2–3/4 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria)
 

Ohjeet

Mittaa rasva ja sokeri kulhoon. Riko joukkoon kananmuna. Lisää vehnäjauhot ja kaurahiutaleet. Sekoita käsin tasaiseksi taikinaksi.

Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm.

Esipaista pohjaa 225 asteessa 10 minuuttia.

Halkaise nektariinit tai persikat ja poista siemenet. Leikkaa hedelmät lohkoiksi. Asettele ne piirakan päälle ja ripottele pinnalle hillosokeria.

Mikäli haluat laittaa hedelmien alle tuorejuustotäytteen, sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä se torttulevyn päälle ja lado päälle nektariini- tai persikkalohkot. Ripottele pinnalle hillosokeri.

Paista 200 asteessa vielä noin 30 minuuttia.

Tarjoa kylmänä tai lämpimänä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.