Ainekset
Pohja
150 g voita tai margariinia
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 kananmuna
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 dl kaurahiutaleita
Pinnalle
4–5 tuoretta nektariinia tai persikkaa
3/4 dl Dansukker Hillosokeria
(200 g tuorejuustoa
1 kananmuna
1/2–3/4 dl Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria)
Ohjeet
Mittaa rasva ja sokeri kulhoon. Riko joukkoon kananmuna. Lisää vehnäjauhot ja kaurahiutaleet. Sekoita käsin tasaiseksi taikinaksi.
Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun piirakkavuokaan, jonka halkaisija on noin 24 cm.
Esipaista pohjaa 225 asteessa 10 minuuttia.
Halkaise nektariinit tai persikat ja poista siemenet. Leikkaa hedelmät lohkoiksi. Asettele ne piirakan päälle ja ripottele pinnalle hillosokeria.
Mikäli haluat laittaa hedelmien alle tuorejuustotäytteen, sekoita täytteen ainekset keskenään ja levitä se torttulevyn päälle ja lado päälle nektariini- tai persikkalohkot. Ripottele pinnalle hillosokeri.
Paista 200 asteessa vielä noin 30 minuuttia.
Tarjoa kylmänä tai lämpimänä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.