Omena-puolukkatuorepuuro

Kaurahiutaleita ja jogurttia tai rahkaa sisältävä omena-puolukkatuorepuuro on hyvä aamupala tai välipala. Voit valmistaa sen edellisiltana jääkaappiin odottamaan.

2 annosta

20 min

Arviot (8 kpl)

Ainekset

3 kotimaista omenaa
100 g puolukoita
2 dl maustamatonta jogurttia tai maitorahkaa
3 rkl Dansukker Tummaa Siirappia tai maun mukaan    
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl kaurahiutaleita
ripaus kanelia

Ohjeet

Kuori omenat ja poista siemenkodat.

Laita omenat tehosekoittimeen ja lisää puolukat,  jogurtti tai rahka, siirappi ja vaniljasokeri. Pyöräytä tasaiseksi seokseksi.

Kaada seos kulhoon ja sekoita joukkoon kaurahiutaleet ja kaneli.

Anna seoksen seistä noin 15 minuuttia tai jääkaapissa yön yli.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Maustekakku

Joulun parhaat kahvikakut

Mehevät kuivakakut, kuten taatelikakku, maustekakku, hedelmäkakku, piimäkakku ja suklaakakku, kuuluvat ehdottomasti joulun perinteisiin leivonnaisiin. Leivo herkullinen joulukakku omaan kahvipöytään tai anna lahjaksi!

Mallasleipä

Leivo maistuvat joululeivät

Joulun kalapöytä ja myöhäisillan kinkkuvoileipä kaipaavat seurakseen itse leivottua saaristolaisleipää tai joululimppua, joita perinteinen Tumma siirappi mehevöittää. Tuoksuva leipä on myös toivottu joulutuliainen.

Jouluinen Rocky Road -piparifudge

Itse tehdyt joulumakeiset

Jouluun kuuluvat itse tehdyt fudget, kermatoffeet, marmeladit, tryffelit, minttusuklaat, karamellit ja paahdetut mantelit. Omaan herkutteluun tai lahjaksi ystävälle!

Brownie Mix purkissa

Ruokalahjaideat

Yllätä ystävä, hurmaa anoppi tai ilahduta naapuria itse tehdyllä ruokalahjalla! Hyviä ideoita ovat kahvikakut, leivät, hillot, mehut, kaakao-ainekset, makeiset, naposteltavat, keksit ja pikkuleipäainekset purkissa.

Granaattiomenalohi

Herkkuja joulupöytäään

Parasta joulussa on ruoka! Graavilohta, kinkkua, kalkkunaa, lanttulaatikkoa, silliä – mitä herkkuja sinun joulupöydässäsi tarjotaan?

Lumiukon kuuma kylpy

Joulujuomat

Lämmin glögi punaviinillä tai mehulla ja suklainen kaakao runsaasti koristeltuna maistuvat jo ennen joulua, joulunpyhinä ja joulun jälkeen talven jatkuessa.