Ainekset
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
5 dl kermaa TAI maitoa
½ tl kanelia
Pinnalle
1–2 (200 g) omenaa (esim. Punainen Melba tai Pink Lady)
2 tl sitruunan kuoriraastetta
2 tl sitruunan mehua
2 rkl Dansukker Taloussokeria
2 passiohedelmää
Ohjeet
Sekoita hyytelösokeri Multi, kerma ja kaneli kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä ½ minuuttia. Kaada jälkiruoka-astioihin tai laseihin. Hyydytä jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.
Halkaise kuoritut omenat, poista siemenkodat ja leikkaa puolikkaat ohuiksi lohkoiksi. Pane lohkot mikrokulhoon ja sekoita sitruunan kuoriraaste, sitruunamehu ja sokeri joukkoon.
Kypsennä mikrouunissa täydellä teholla noin 2 x 2 minuuttia, kunnes omenalohkot ovat sopivan pehmeitä. Sekoita kypsennysjaksojen välissä. Jäähdytä mikrokuvun alla tai peitettynä.
Annostele omenalohkot liemineen pannacottien päälle. Halkaise passiohedelmät ja koverra hedelmäliha omenalohkojen päälle. Tarjoa heti.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.