Omenaglögi

Omenamehu maustetaan kanelitangolla, tähtianiksella, mausteneilikalla ja sitruunan kuoriraasteella. Voit lisätä joukkoon pullon valkoviiniä.

6 hengelle

10 minuuttia

Arviot (9 kpl)

Ainekset

1/2 l omenamehua
1 kanelitanko
1 tähtianis
5 kokonaista mausteneilikkaa
1 tl sitruunan kuoriraastetta
Dansukker Ruokokidesokeria maun mukaan
(1 pullo valkoviiniä)

Ohjeet

Laita kattilaan mehu, kanelitanko, tähtianis, mausteneilikat ja sitruunan kuoriraaste. Keitä hiljalleen kymmenisen minuuttia. Mausta glögi ruokokidesokerilla. Sekoita joukkoon halutessasi valkoviiniä ja kuumenna.

Kaada juoma laseihin ja laita koristeeksi omenalohkot.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Paras sitruunapiirakka marengilla

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Mausteinen Muscovadokahvi

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.