Ainekset
4–6 keskikokoista omenaa
¾ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ tl kanelia
1 dl kuohu- tai vispikermaa
250 g mascarponejuustoa
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2–3/4 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
6 savoiardikeksiä
1 dl omenamehua
Ohjeet
Kuori omenat ja leikkaa ne pieniksi kuutioiksi.
Laita omenakuutiot, siirappi ja kaneli pannulle tai kasariin ja kääntele hetki miedolla lämmöllä, kunnes omenat hieman pehmenevät. Jäähdytä.
Vaahdota kerma ja vatkaa joukkoon mascarponejuusto, vaniljasokeri ja siirappi.
Kastele savoiardikeksit kunnolla omenamehuun. Kasaa hillopurkkiin tai muuhun astiaan kerroksittain kostutettuja keksejä, omenakuutioita ja kermatäytettä.
Anna kakun maustua jääkaapissa muutama tunti tai yön yli.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.