Omenamuru

Omenamurupaistos voidaan tehdä annosuunivuokiin tai isoon piirasvuokaan.

6 annosta

PT40M

45 minuuttia

Arviot (26 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Muru

1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
½ dl vehnäjauhoja
2 dl ruishiutaleita
50 g voita tai margariinia

Vuokaan

750 g omenoita
kanelia
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
60 g cashewpähkinöitä

Ohjeet

Nypi kulhoon mitatut murun aineet sormilla sekaisin.

Kuori omenat ja lohko ne annosuunivuokiin (ø noin 13 cm) tai isoon piirasvuokaan (ø noin 26 cm). Ripottele omenalohkoille kanelia ja valuta siirappia päälle. Jaa muruseos ja pähkinät vuokiin. Ripottele pinnalle hiukan ruokokidesokeria.

Paista uunissa 200 asteessa 20–25 minuuttia.

Nauti siirapilla maustetun kermavaahdon kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sima, perinteinen

Muista tehdä ajoissa simaa!

Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hillo pakastemarjoista

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Appelsiinibroileri

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Itse tehty granola

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Amerikkalaiset pannukakut

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.