Omenapala-kanelihillo

Kanelitangoilla maustettu omenapalahillo sopii moneen käyttöön lisäkkeenä ja kakkutäytteenä.

PT55M

50 minuuttia

Arviot (152 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kg kuorittuja ja paloiteltuja omenoita
1 dl omenatäysmehua
2 kanelitankoa
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Pane omenapalat, mehu ja kanelitanko kattilaan. Keitä 5 – 10 minuuttia omenoiden kiinteydestä riippuen. Sekoita hillo-marmeladisokeri joukkoon, kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä miedolla lämmöllä vielä 2 - 5 minuuttia. Jäähdytä hetki, poista kanelitangot ja purkita. Säilytä jääkaapissa.

Nauti puuron, viilin ja jogurtin kanssa. Omenapala-kanelihillo on herkullista kakkujen täytteenä sekä ohukaisten, pannukakun ja blinien kanssa tarjottuna.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.