Ainekset
3 munanvalkuaista
½ dl Dansukker Taloussokeria
100 g mantelijauhetta
3 dl Dansukker Tomusokeria
Täyte
100 g maustamatonta tuorejuustoa
1 dl Dansukker Tomusokeria
½ g sahramia tai keltaista elintarvikeväriä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähän kerrallaan koko ajan vatkaten. Sekoita varovasti joukkoon mantelijauhe ja tomusokeri.
Laita seos pursotinpussiin ja pursota noin 40 kappaletta kahden euron kolikon kokoisia ympyröitä vieretysten leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 150-asteisessa uunissa keskiritilätasolla noin 12 minuuttia. Jäähdytä.
Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi ja pursota puolille macaroneja. Paina päälle toinen macaron-keksi ja säilytä kylmässä tarjoiluhetkeen saakka.
Vinkki!
Voit maustaa täytettä elintarvikearomeilla, sitruunaraasteella tai sulatetulla suklaalla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.