Ainekset
200 g hasselpähkinöitä
4 munankeltuaista
1 dl Dansukker Taloussokeria
1 1/2 dl maitoa
2 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Glukoosisiirappia
Tarjoiluun
vadelmia
Ohjeet
Levitä hasselpähkinät uunipannulle. Paahda niitä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 5 minuuttia. Pidä silmällä paahtumista, sillä pähkinät palavat herkästi! Anna pähkinöiden jäähtyä hetki, ennen kuin hankaat niistä puhtaalla keittiöpyyhkeellä enimmät kuoret irti. Jauha puolet pähkinöistä ja rouhi loput.
Vatkaa keltuaiset ja sokeri vaahdoksi. Kiehauta maito, kerma ja glukoosisiirappi. Vatkaa maitoseos keltuais-sokeriseokseen. Siivilöi seos ja lisää pähkinät. Anna jäähtyä. Laita seos jäätelökoneeseen tai pakasta vähintään 5 tuntia. Vatkaa seosta pakastumisen aikana muutaman kerran.
Tarjoile jäätelö kokonaisten tai paseerattujen vadelmien kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.