Ainekset
5 dl kermaa TAI maitoa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Tarjoiluun
marjoja, hedelmiä tai marjakastiketta
Ohjeet
Sekoita kerma ja sokerit kattilassa, kuumenna kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Kaada seos jälkiruoka-astioihin. Hyydytä jääkaapissa parista tunnista seuraavaan päivään.
Tarjoa pannacotta marjojen, marjakastikkeen tai hedelmäpalojen kanssa.
Voit halutessasi maustaa pannacotan myös 1 rkl kaakaojauhetta tai 1 tl pikakahvijauhetta vaniljasokerin sijaan.
Vinkit!
Kuohukermalla saat täyteläisen, maidolla kevyemmän pannacottan. Mikäli haluat pannacottasta kiinteämmän, käytä vain 4 dl kermaa tai maitoa.
Lisää kattilaan mausteeksi esim. ripaus rosmariinia, basilikaa tai raastettua inkivääriä tai limetinkuorta.
Voit kumota pannacottan lautaselle ennen tarjoilua.
Maidottoman pannacottan voit tehdä esim. soijajuomasta (Alpro). Maidottomasta juomasta tehty pannacotta on tavallista pannacottaa pehmeämpi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.