Ainekset
5 dl kuohukermaa
1 kanelitanko
1 maustemitallinen jauhettua
kardemummaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Kastike
½ l mansikoita
2 rkl Dansukker Ruokokidesokeria
2 tl rouhittua viherpippuria
Ohjeet
Mittaa kerma, kaneli ja kardemumma kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja keitä noin kaksi minuuttia. Sekoita hyytelösokeri Multi joukkoon, kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä puoli minuuttia. Siivilöi seos neljään annosmaljaan. Hyydytä jääkaapissa. Viipaloi mansikat ja sekoita ne kattilassa sokerin ja viherpippurin kanssa. Kiehauta. Tarjoa mansikat joko kuumina tai kylminä pannacottan lisänä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.