Ainekset
250 g kiinteitä perunoita
5 dl erikoisvehnäjauhoja
4 dl Dansukker Tomusokeria
2,5 dl maitoa
3 munanvalkuaista kovaksi vaahdoksi vatkattuina
öljyä
Omenakompotti
450 g happamia omenoita
1 sitruunan mehu
1 dl vettä
80 g Dansukker Taloussokeria
1 kanelitanko
Ohjeet
Tee ensin omenakompotti. Kuori ja kuutioi omenat ja pane paksupohjaiseen pannuun muiden aineksien kera. Anna kypsyä kannen alla noin 10 minuuttia.
Pese ja kuori perunat ja leikkaa isoiksi kuutioiksi. Keitä kevyesti suolatussa vedessä noin 15 minuuttia. Valuta ja anna hiukan jäähtyä.
Murskaa perunat ja sekoita niihin jauhot, tomusokeri ja maito niin, että saat tasaisen taikinan. Kääntele sitten sekaan kovaksi vispatut munanvalkuaiset.
Paista öljytyllä vohveliraudalla kullankeltaisiksi ja tarjoa omenakompotin ja jäätelön kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.