Ainekset
4 rkl tummaa kaakaojauhetta
4 rkl suomalaista Dansukker Taloussokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
30 g tumma- tai maitosuklaanappeja
20 g minivaahtokarkkeja
sellofaanituuttipusseja
askartelupunoksia
silmäkoristekuvioita
punaisia pieniä pompom-palloja
4 kaakaokupilliseen tarvitaan lisäksi
12 dl maitoa
2 dl kuohukermaa
Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Sekoita kaakaojauhe, sokeri ja vaniljasokeri keskenään. Kaada seos sellofaanituuttipussiin. Lisää päälle suklaanapit ja vaahtokarkit.
Pyöräytä pussi kiinni ja sido askartelupunoksella. Liimaa pussiin silmät ja punainen nenä.
Tee pusseihin etiketit ja anna lahjaksi.
Juoman valmistus
Vaahdota kerma. Kiehauta kaakaoseos ja maito kattilassa. Kaada mukeihin. Koristele kermavaahdolla, suklaanapeilla ja vaahtokarkeilla. Valuta päälle siirappia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.