Ainekset
200 g tummaa suklaata
2 1/2 dl vispikermaa
120 g smetanaa
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 dl kermaa
3/4 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Ohjeet
Paloittele suklaa lautaselle ja sulata mikrossa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen. Voit halutessasi jättää osan suklaasta sivuun ja rouhia sen täytteen joukkoon. Vaahdota vispikerma ja sekoita joukkoon smetana ja vaniljasokeri. Sekoita joukkoon myös sulatettu suklaa.
Mittaa kasariin kerma ja hyytelösokeri Multi, anna kiehua noin minuutin ajan. Sekoita hieman jäähtynyt sokeriliemi ohuena nauhana täytteeseen. Tarkista maku. Jaa suklaavaahto annosmaljoihin tai suureen kulhoon.
Vinkki!
Kokeile suklaavaahtoa myös kakun täytteeksi!
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Sitrushedelmien aika
Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.
Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!
Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.
Kuumaa juomaa
Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.
Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.