Ainekset
Pohja
8 Digestive-keksiä
25 g sulatettua voita
1 rkl Dansukker Fariinisokeria
Vadelmatäyte
n. 1,5 dl tuoreita vadelmia
2 rkl Dansukker Tomusokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
1,5 dl Dansukker Ruokokidesokeria
1 rkl vehnäjauhoja
400 g tuorejuustoa
1 tl (luomu)sitruunan kuoriraastetta
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 isoa munaa
2 rkl kuohukermaa
Ohjeet
1. Murskaa keksit esim. tehosekoittimessa. Lisää fariinisokeri ja voi, sekoita tasaiseksi. Jaa 1 rkl seosta muffinivuokien pohjalle ja painele tasaiseksi. Paista 175-asteisessa uunissa noin 5 minuuttia.
2. Sekoita vadelmatäytteen ainekset keskenään ja puserra seos siivilän läpi saadaksesi siemenettömän soseen. Pane sivuun hetkeksi.
3. Sekoita ruokokidesokeri ja jauhot kulhossa. Vatkaa tuorejuusto, kuoriraaste ja vaniljasokeri joukkoon. Jatka vatkaamista, kunnes seos on tasainen. Lisää munat yksitellen vatkaten ja lopuksi kerma.
4. Jaa seos muffinivuokiin. Valuta päälle pieni rengas vadelmatäytettä lusikalla. Levitä rengasta cocktailtikulla, että saat koristeellisen pinnan.
5. Paista 175 °C:ssa 15–20 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt. Anna jäähtyä ja siirrä jääkaappiin odottamaan tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Muista tehdä ajoissa simaa!
Tänä vuonna pääsiäinen ja vappu ovat niin lähekkäin, että sima on laitettava käymään heti pääsiäisen jälkeen. Katso perinteisen siman ohje ja maistuvat makuvaihtoehdot.

Hilloa pakastemarjoista
Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia
Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla
Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?
Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.